Om oss

Vi är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling.

KREATIVT & VÄNLIGT TEAM
Vi som arbetar här är stolta över att jobba på Total Media & Reklam AB. Vi trivs och har roligt på jobbet. Vi ställer upp för varandra. Vår trygga värdegrund gör att vi kan sätta fullt fokus på våra kunders behov istället för våra egna.

Vi är övertygade om att tydliga värderingar föder kreativitet och ger medarbetarna frihet att tänka och agera själva. Vi orienterar oss alltid framåt vad gäller idéer, kompetens, tekniska lösningar och omvärldsanalys.

ARBETA MED OSS
Vi är ett företag som styrs av en tydlig värdegrund där ansvar, pålitlighet, utveckling och lojalitet är viktiga ledord. Vår verksamhet präglas av ett tydligt kvalitetstänkande, en hög etisk standard och ett naturligt socialt ansvar.

Vi är införstådda med att vi finns till tack vare våra kunder ? det ska prägla vårt förhållningssätt i allt vad vi gör. Vi ser oss inte som leverantörer utan som samarbetsparter till våra kunder. Vi är unika, smidiga och lyhörda och vi vill bygga långsiktiga relationer. Det gör vi bland annat genom att alltid hålla det vi lovat.

Intresserad av att läsa mer om oss? Besök totalmedia.se.